Jeg virkelig elsker iphonedeksler, og pga. det så har jeg utrolig mange liggende. Derfor tenkte jeg å gi bort 5 stk siden jeg nå har iphone 5, så jeg får rett og slett ikke brukt de selv! De er nesten ikke brukt eller ikke brukt i det hele tatt, og det eneste du trenger å gjøre for å få ett eller flere er rett og slett å kommentere hvilket/hvilke du vil ha! :-) Jeg trekker vinnerne på fredag, så følg med på bloggen da! Legg igjen mailadresse så jeg får kontaktet de som vinner. :-)Hei! Håper dere alle har hatt en fin helg. Jeg har storkost med sammen med min kjære, og det var helt fantastisk å endelig fått være sammen igjen etter 24 dager fra hverandre. Nå har han dratt tilbake til militæret, men heldigvis er det bare litt over to uker til han har perm igjen, og da har han heldigvis fri litt lenger enn kun en helg. Lørdagen og konfirmasjonen var kjempefin, og lillebror var storfornøyd både med dagen og med alle gavene han fikk. Av meg og Kristian fikk han en nydelig klokke fra Daniel Wellington, som er så fin at jeg helst vil ha den selv, hehe. 


Min fine familie <3Verdens vakreste lille Linus med bunad som moren til Kristian har laget til han. Guuud så søt han er. 


Kristian og mitt søte søskenbarn, Catalina. Hun er så søt og snill, akkurat en sånn baby jeg vil ha! Haha.

Og så noen bilder av meg og min kjære. 
<3<3

Hva har dere gjort i helgen?
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits