Genser fra Bikbok, bukse fra Dr.Denim og sko fra Converse. 

Nå er jeg hos Malene sammen med Ida og Stine, og vi skal snart dra på Elixia. Været er nydelig idag noe som er deilig! Høsten er så fin når været er bra. I helgen har jeg ingen store planer bortsett fra litt jobb, også må jeg prøve å komme meg i stallen for å trimme hesten litt. Er så fint å ri i skogen og langt vannet når det er sol! Håper dere får en fin helg uansett hva dere skal. :-)

Bukse fra Dr.Denim, genser fra Bikbok, vest fra Carlings, veske fra Glitter og sko fra Converse. 

Nå slapper jeg av hjemme forann tven sammen med Stine med masse godis. Imorgen tidlig skal jeg, Ida og Stine trene når Stine er ferdig på jobb, noe som blir utrolig deilig siden jeg hadde treningsfri idag. Gleder meg! Timene på jobb idag gikk kjempe fort, og jeg synes faktisk det er skikkelig gøy å jobbe om dagen, noe som er gøy:-) 

Hva gjør dere i helgen?


Topp fra Vero moda, bukse fra Carlings (Dr.Denim), skinnjakke fra Carlings, sko fra Coverse og veske fra Glitter. 

Hei! Idag har vært en veldig fin dag. Når Ida var ferdig på skolen møtte jeg henne i byen, og så gikk vi på kinarestaurant og spiste litt før vi gikk ned på Elixia for å trene. Jeg hadde min første ordentlig PT-time idag, og det var kjempe gøy og hardt! Etter timen satt jeg opp en ny og ......... kjøpte nye timer for alt for mange tusenlapper for fattige meg. Jaja, nå MÅ jeg bare bli fit! 

Og se på den nyydelige chihuahua-valpen Mina og Thomas har kjøpt seg!!! Han heter Emil siden har er så rampete, er verdens mykeste og søteste (etter Linus såklart....hehe) og skal bli bestevenn med Linus! De hilste såvidt på hverandre igår, og imorgen skal vi på playdate før jeg skal ta toget til Gardermoen for å møte min kjære. Det blir så koselig å se han igjen, klarer nesten ikke vente!


Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits