Idag har Linus operert bort svulsten han hadde i munnen. Den var mye større enn vi trodde, men heldigvis gikk alt veldig fint! Vi har sovet siden vi kom hjem i tretiden, og lillegutt sover fortsatt. Han er veldig hoven i halve ansiktet og har kastet opp en del, men utenom det virker det som det går greit.

Nå er det snart taco med familien, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av og passe på bebien min. :-)

Hva skal dere i helgen?
Hei! Igår var jeg, Ida og Kristin på Artful Ink på Gjøvik og tok tatorveringer. Jeg tok to nye, Ida tok sin første og Kristin skal tilbake idag for å ta. Det var Mona som tok, og jeg er kjempefornøyd! Hun er lærling, men er utrolig flink og jeg anbefaler alle å dra dit! Veldig fint sted:-) 

Jeg tok en liten tatovering på foten for min lillebror og skrift på ribbeina. Er utrolig fornøyd med begge to!

Tatoveringen på ribbeina er den jeg har tatt til nå som betyr mest for meg. Jeg har hatt lyst til å ta den lenge men ikke helt turt siden jeg har hørt det gjør så vondt på ribbeina. På en skala fra 1-5 synes jeg det var 3 å ta på ribbeina og 5 å ta på foten. På slutten var det bortimot 5 på ribbeina også, men det var nok fordi området begynte å bli sårt. Uten å bli for personlig kan jeg si at jeg har slitt veldig i en del år, og nå er jeg endelig på et sted i livet der jeg føler jeg har det bra. Jeg har lært mye om meg selv i disse årene, og blitt veldig mye sterkere av det. Det den betyr for meg er at jeg ikke skal være redd - uansett hva det er, fordi alt skjer for en grunn. Jeg tror alt skjer for en grunn, både positive og negative ting, og at du skal lære noe av det. Så det at jeg har slitt såpass var noe jeg måtte gjennom for å bli den personen jeg er idag og som jeg kommer til å bli. Veldig vanskelig å forklare hvor mye den faktisk betyr for meg, men føler dette er den letteste måten å gjøre det på. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd! 
Hei! Nå er Ida her og vi ligger bare og slapper av litt før vi skal på trening. Jeg har hatt en skikkelig slapp dag idag, og ikke gjort noen verdens ting, så det skal bli godt å få trent litt! Var hos veterinæren med Linus idag og fikk vite at han har en svulst i munnen og ikke bare var hoven, noe som ikke var en veldig morsom beskjed å få.. Har heldigvis fått time til å fjerne den allerede imorgen, så får virkelig håpe den er godartet og at alt blir bra når den blir fjernet. :-)
På fredag var jeg i bursdag til Marte med nesten alle i stallen, noe som var en helt sykt bra kveld! Fikk til og med klappa et rart dyr, så var storfornøyd med kveldens innsats. Igår gikk hele dagen ut på å ligge i senga og manne meg opp til å begynne å drikke igjen, for da var det Linda sin tur til å feires. Det var også veldigveldig gøy:-) Nå ikveld skal pappa feires, så dette ble en skikkelig bursdaghelg! Heldigvis er det bare middag og kaker idag, for jeg tror ikke kroppen hadde klart enda en kveld med alkohol, haha.
Kom nettopp hjem fra en lang og god treningsøkt og nå er det snart middag med familien. Trente intervaller og bein idag, noe som var veldig gøy! Har funnet ut at jeg synes det er mye morsommere å løpe intervaller enn å løpe og løpe i evigheter, og det er jo enda mere effektivt også! Gøygøygøy! Tenkte bare å vise dere noen av mine siste innkjøp før jeg hopper i dusjen. :-)


Fra Bikbok. Får aldri nok av slike gensere, og kjøper slike gang på gang uansett hvor mange jeg har fra før!


Fra Bikbok. Disse er dødskule til høytlivsbukse og med en cardigan til!


Bikbok. Det er veldig fint og passe stort! 


Fra Kremmerhuset


Fra Åhlens. Disse lukter helt nydelig! Tror jeg skal kjøpe samme med pepperkakelukt!


Engel (gammel) og telysholdere fra Kremmerhuset, lampe og håndkrem fra Åhlens. 
Idag har jeg laget jellyshots som jeg skal ha med på vors imorgen. Det er veldig lett å lage, og tar heller ikke spesielt lang tid! Alt du trenger er vann, en kjele, målebeger, visp, gelepulver og sprit. Bland 2dl kokt vann og 2dl sprit sammen og tilsett en pakke med gelepulver. La vannet avkjøle seg litt før du tar i spriten, for ellers fordamper den! Rør godt, hell over i shotglass og la de stå på et kjølig sted til de har stivnet. Veldig enkelt, og det er veldig godt! Men pass på hvis du bruker sterk sprit, for da er det lett at det smeller, haha. Jeg fikk 60stk av 3 pakker gele og spriten du ser på bildet.

Igår bestilte jeg meg jule- og nyttårskjole! Falt pladask for disse to, og gleder meg til de kommer i posten:-) Begge er fra nelly, og den røde kostet bare 100kr på salget! Har samme i grå, og den er veldig fin, god å ha på og samtidig veldig "snill" så man kan bruke den i familieselskaper. :-)
Hei! Nå har jeg nettopp lagt meg etter en veldig fin kveld. Pappa har bursdag idag så vi har vært ute og spist i Parkcaféen etterfulgt av et lite glass vin hos naboen. Det var utrolig koselig, med veldig god mat og drikke! Anbefaler alle i Lillehammer til å prøve den nye menyen til Parkcaféen, alt er helt fantastisk godt!

Var på en liten shoppingtur med mamma tidligere idag og fikk kjøpt litt nytt til både meg selv og rommet mitt. Viser dere imorgen! :-)
Hei! Kristian har vært hjemme i helgen, noe som var utrolig koselig. Blir litt nyforelska hver gang han er hjemme, haha. Nå kommer han ikke hjem før jul, men vi skal møtes i Tromsø om en måned så det er heldigvis ikke så alt for lenge til vi møtes igjen. :-)

Etter han dro idag har jeg bare slappet av, og tidligere ikveld hadde jeg en skikkelig bra beinøkt på Elixia etterfulgt av sushi med mamma. Det var godt! Nå har jeg rydda og ommøblert rommet, og skal snart legge meg for å se en film. Håper dere har hatt en fin helg:-)
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits