Igår kveld satt jeg, Ida og Kristin modeller på Touch frisører i forbindelse med en ny produktserie de kanskje skal ta inn. Det var veldig gøy, og serien virket veldig bra! Jeg kommer til å skrive mer om den senere hvis de bestemmer seg for å ta den inn i salongen:-)
Hei! På lørdag var det halloweenfest på Ryk&Reis, og jeg og 6 snupper kledde oss ut som de syv dvergene. Det var en helt sykt bra kveld! Jeg virkelig elsker å kle meg ut, haha.

Har dere feiret halloween allerede, eller skal dere nå i helgen? Hva skal dere kle dere ut som?:-)
Hei! Lengen siden sist nå jaa. Nå har jeg nettopp hatt en fin beinøkt på Elixia, og nå er jeg med Hanne. Imorgen er det Halloweenfest, noe jeg gleder meg skikkelig til! Håper dere har det fiint, så skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge fremover:-)Hei! Nå ligger jeg på en benk i stallen og nyter solen. Det er så fint her og å være blandt hester er virkelig balsam for sjelen. Håper dere har det fint. :-)
Hei! Idag har jeg vært en tur i byen med Stine, noe som var veldig koselig. Fikk shoppa litt til meg selv og til Linus, spist god lunch på Nikkers og vært med Stine mens hun tok tatovering. Det var veldig spontant og morsomt, men hun har tenkt på det lenge så det var gøy at hun endelig fikk gjort det. :-) Nå skal jeg fikse meg og så skal jeg til mommo på middag for å feire hun og tanta mi, og ikveld skal jeg drikke litt med Ragnhild, Kristin og Mari noe som helt sikkert blir koselig. :-) Håper dere får en fin fredag!


Alt fra Bik Bok. 
Idag har jeg tilbragt hele dagen i senga. Ble plutselig veldig kvalm når jeg la meg igår, og det har enda ikke gått over. Jeg sov nesten ingenting inatt, og i tillegg kjennes det ut som jeg har feber. Det passer utrolig dårlig å bli syk nå, men jeg er heldigvis allerede bedre enn jeg var tidligere idag, så jeg håper dette bare var en "en-dags-greie"! Jeg holder uansett sengen resten av kvelden, noe som er deilig. Jeg har kjøpt abonnement på tvnorge nett-tv, slik at jeg kan se alle serier jeg har gått glipp av etter jeg har sett ferdig masterchef, så det blir nok en fin kveld tross litt kvalme. Håper dere har hatt en bedre dag enn meg. :-)
Bilder fra Kremmerhuset, smykker fra Gina Tricot og Iphone-cover fra Bikbok. Hei! Idag har det vært varmt og kjempefint vær hele dagen, så jeg har vært noen timer i stallen sammen med Ragnhild. Rei en kjempefin tur og ellers bare hang i stallen med alle som var der. Det er så fint å ri i skogen nå som det er så mye fine farger ute! Jeg prøver å bestemme meg for om jeg skal dra på elixia eller gå en lang tur med hundene ikveld, for noe må jeg gjøre. Deilig å gå tur ute nå som det er så god temperatur! :-) Håper dere har det fint.
Hadde en knallbra økt på overkropp tidligere ikveld, og nå er jeg så sykt sliten. Men, det er en utrolig deilig følelse! Jeg skulle egentlig på hytta til Brynhild ikveld, men jeg er så sliten så jeg ble heller hjemme for å slappe av - noe jeg kjenner var et bra valg, siden jeg har vært veldig sliten igår og idag.
Jeg har nettopp våknet og har ingen planer om å stå opp med det første. Friår gjør meg skikkelig lat kjenner jeg, haha! Ute er det grått og trist idag, så dagens planer så langt er å bare slappe av inne, spise en god frokost og se på serier. Ikveld er det PT-time, og før det burde jeg egentlig rydde rommet - men vi får se. Kjenner jeg meg selv rett tar det noen uker før jeg faktisk rydder. :-)
Ny uke, nye muligheter! Idag sov jeg helt til kvart på to, noe som var veldig deilig. Får ikke så mye ut av dagen når jeg sover så lenge, men etter lørdagen tror jeg kroppen trengte å få sovet ordentlig ut. Jeg skal snart en tur til veterinæren med Linus, og etter det skal jeg trene sammen med Ida og Silje. Forrige uke var jeg jo på hytta og i helgen har det vært mye drittmat og null trening, så det skal bli deilig å komme inn i gode rutiner igjen! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken:-)
Hei! Igår starta noen av jentene kvelden i Parkcaféen der vi spiste og drakk litt før vi dro videre på vors. Jeg gikk på en liten tequila smell (haha), men jeg hadde en kjempemorsom kveld! En del venner som har flyttet fra Lillehammer var hjemme i helgen, så det var veldig koselig å se de igjen! Idag skal jeg ligge i senga og slappe av hele dagen, for jeg synes ganske synd på meg selv idag, haha.
Alt fra Carlings. Dr.Denim buksene er virkelig verdens beste!
Hei! Idag kom jeg hjem fra hytta etter å ha vært der siden onsdag. Det er så deilig å dra på hytta en gang i blandt, for å slappe helt av og gå turer i fjellet. Det er så fint i fjellet nå om høsten! Ragnhild kom opp igår, og idag har vi gjort masse føles det ut som! Haha. Nå skal vi bake litt og drikke vin og bare kose oss. :-) Håper dere har hatt en fin ferie og at dere koser dere. 

På dagen igår gikk vi en tur til Helvete for å kose oss og spise vafler. Og guuud så gode vafler de har der! 
 
Hei! Jeg håper dere har hatt en fin helg. Jeg har hatt den beste helgen på leenge, og det har vært så utrolig deilig å ha hatt Kristian hjemme. I formiddag fulgte jeg han på toget, og nå er han på vei tilbake til nord. Det var mye vanskeligere å la han dra idag enn det var forrige gang, for nå vet jeg ikke når jeg ser han igjen neste gang. Men men, sånn er livet med kjæreste i militæret.. 

Linus har også kost seg i helgen og har fått lekt masse både med broren sin og med hunden til Mina! Gizmo, som broren heter, var utrolig fin, snill og glad i mennesker og Linus synes det var kjempe gøy å leke med en på sin egen størrelse! 


Det er veldig viktig med bra oppdragelse! Haha. 
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits