Hei! Nå er jeg og Kristian på Otta for å besøke besteforeldrene hans. Igår kom tvillingbroren til Linus til oss og har vært hos oss i natt, og nå har vi levert han til besteforeldrene til Kristian siden de har kjøpt han! Rart at de er tvillinger og såå forskjellig utseendemessig! Ikveld skal vi ut og resten av dagene K er hjemme vet vi ikke hva vi skal enda. Det er såå koselig å ha han hjemme! :-) Håper dere har det fint!
For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om selvbruningen jeg bruker, hva jeg synes om den, lukten av den osv, og det kan jeg selvfølgelig gjøre!

Oppgjennom årene har jeg prøvd veldig mange forskjellige selvbruninger, og dette er uten tvil den jeg liker aller best. Den er fra merket St. Moriz og kan kjøpes på for eksempel Vita, H&M og Cubus! Den er koster under 200kr og er veldig drøy i bruk. Det jeg liker spesielt godt med den er at den tørker veldig fort og at brunfargen synes med en gang. Den blir sterkere og sterkere etter noen timer, men du ser med en gang hvor fargen legger seg, noe som er veldig bra! Du kan faktisk kle på deg 10 minutter etter påføring etter mine erfaringer, noe som er helt supert! Andre selvbrunere jeg har brukt har jeg måtte påføre om kvelden, stå rett opp og ned i 30-40 minutter og deretter legge meg og så er det ikke tørt og synelig før dagen etter - noe som er veldig kjedelig og tungvint etter min mening. Den lukter veldig lite til å være selvbruning, da de ofte har en veldig sterk og grusom lukt. 

Når jeg skal påføre selvbruning liker jeg best å dusje først, men det er ikke noe man MÅ gjøre. Når jeg dusjer pleier jeg å dusje i ekstremt varmt vann, og når jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre og balsamen virker i håret skrubber jeg hele kroppen. Jeg liker best å ta litt skrubb (jeg bruker fra The Body Shop) i en sånn "skrubbhanske" og så skrubber jeg hele kroppen med den. Når jeg er ferdig i dusjen og har tørket meg tar jeg på meg en selvbruningshanske og smører inn hele kroppen. Jeg bruker ikke bodylotion først for da føler jeg ikke selvbruningen fester seg ordentlig. Jeg bruker denne i ansiktet også, men da smører jeg meg med litt fuktighetskrem først sånn at resultatet blir litt lysere enn på kroppen, siden jeg uansett skal sminke meg. 

En ting med denne selvbruningen som både er positivt og negativt er at den går av i vann. Alt blir ikke borte hvis du har hatt den på et døgn eller mer, men dersom du for eksempel drar på trening og svetter rett etter påføring kommer den til å renne og du kommer ikke til å bli spesielt fin (jeg snakker av erfaring, haha). Men dersom du for eksempel påfører den om kvelden, går og legger deg og så drar på trening eller dusjer dagen etter blir bare fargen litt "mildere" men alt forsvinner ikke. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne, og har brukt kun denne i ca et år nå! Anbefaler alle som er ute etter en god selvbruning som ikke koster alt for mye å prøve ut denne! Hansken jeg bruker til påføring har jeg kjøpt på Vita og den kostet kun 70kr. 
For å vaske hansken etter jeg har brukt den legger jeg den først 2-3 minutter i varmt vann og deretter bruker jeg JIF skurekrem til å vaske den ordentlig. Da blir nesten all fargen borte! JIF skurekrem funker også utrolig bra til å vaske hendene etter påføring dersom du ikke har brukt hanske. :-)

Er det flere av dere som bruker denne selvbruneren, eller som har noen andre å anbefale?:-)
Heihei! Idag har jeg vært på farten nesten hele tiden, og jeg har fortsatt masse å gjøre før jeg kan ta kvelden. Jeg startet dagen med noen timer i stallen og en lang ridetur sammen med Ragnhild, og deretter trente jeg mens Ragnhild hadde PT-time. Nå har jeg dusja, tatt selvbruning osv, og skal straks dra enda en tur i stallen. Kristian er endeliiig på vei hjem, og er på Lillehammer i 22-tiden, og før den tid må jeg rydde og vaske rommet, skifte sengetøy osvosv. Guud som jeg gleder meg til å kosemose han!! Heheh. :-) 

Jeg har fått et spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om selvbruningen jeg bruker, og det skal jeg såklart gjøre! Jeg har tatt bilder, så skal prøve å få postet det senere ikveld. Håper dere har det fint. :-)
Hei! På trening idag fikk jeg så vondt i ryggen at jeg ble sittende på doen på Elixia og gråte (haha), så da dro jeg til legen. Han sa han mistenkte brudd i ryggen og sendte meg videre til røngten på sykehuset. Kan innrømme at jeg var rimelig nervøs mens jeg ventet på svar på bildene, men det var heldigvis ikke brudd! Jeg har bare slått ihjel en muskel eller to.

Jeg kom nettopp inn igjen etter å ha gått tur med hundene, og nå skal jeg straks legge meg. Har vært skikkelig sliten og slapp i hele dag, så det skal bli godt å sove nå. Jeg rei også en tur tidligere idag, noe som var herlig. Det er så sykt gøy når hesten fungerer som den skal, og ikke minst fint å ri i skogen nå som høsten er her! :-)
Idag startet jeg dagen med PT-time etter å ha liggi i senga og kost med Linus en times tid - en utrolig deilig start på dagen! Hadde en skikkelig bra økt med styrke på overkropp idag, og selvom det gjorde jævlig vondt var det utrolig gøy! Frikk er dødsflink! Nå skal jeg dusje og ta selvbruning, for jeg er så bleik at det nesten er skummelt. :-)
Denne lille syvsoveren ga meg det blikket da jeg tvingte han opp halv12 idag. Gurimalla så søt han er når han er trøtt, og ligger og småsnorker inntil meg. Får virkelig ikke sagt nok hvor heldig jeg har som har han og hvor glad jeg er i han. Bebimin <3
Etter trening lagde jeg meg en skikkelig god lunch! Kyllingfilet, mais og paprika stekt i litt sweet chili saus og med litt fullkornsmakaroni. Det ble dødsgodt! Jeg lagde alt for mye, så det ble lunch til lillebror også. :-)
God morgen! Igår klarte jeg å tryne skikkelig i trappa på morgenen, så jeg lå rett ut resten av dagen og hadde så vondt at jeg var kvalm. Veldig kjipt! Passer utrolig dårlig at ryggen er vond nå som jeg har så mye trening og jobb på planen, men sånn er livet.. Jeg klarte heldigvis å bli med kusina mi på 9 år på en ridetur, noe som var veldig koselig og gøy! Idag skal jeg egentlig ha pt-time, men jeg må nok utsette den et par dager. Kjipt å ikke få gitt alt og trent skikkelig på en sånn time, så da utsetter jeg den heller. Men tross vond rygg skal jeg en tur på Elixia sammen med Ragnhild nå snart, for å teste hvordan ryggen er og ta en rolig treningsøkt. Det er jo bedre enn ingenting! Ikveld er det jobb igjen, og på torsdag kommer endelig Kristian hjem igjen på perm. Det blir såå godt å få han hjem igjen! 

"Jeg stappa hele hodet ned i fórhekken jeg, mamma...."

Mitt første helt egne dyr. Han heter Blakkur men jeg kaller han Bebiblakk siden han er en baby i hodet sitt enda selvom han har blitt åtte år. Husker jeg var såå stolt og lykkelig da pappa sa han var min for tre år siden. 
Etter jobb idag hentet mamma meg også dro vi en tur i stallen. Veldig godt med litt frisk luft og å være blant hester etter å ha sittet inne forann en skjerm i flere timer! Når vi kom hjem disket mamma opp med reker, krabber og masse annet digg, og nå har jeg nettopp lagt meg i sengen min for å slappe av. Jeg har hatt skikkelig vondt i hodet hele uken, og ingenting fungerer mot det - noe som er veldig irriterende. Jeg er veldig sliten etter en lang dag, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sove ganske snart selvom det er litt trist å legge seg så tidlig på en lørdag, haha. Imorgen før jobb skal jeg og kusina mi på ridetur noe jeg gleder meg skikkelig til! Koselig med en liten kusine som har hestedilla! :-) Håper dere har hatt en fin dag! 

Hva har dere gjort idag?


På jobb idag fikk jeg faktisk (endelig) lest litt teori! Må virkelig få tatt lappen snart..

Namnamnam. Krabbe må være noe av det beste jeg vet!


Linus er endelig i form igjen, noe som er utrolig deilig. Det er helt forferdelig når dyr er syke siden de ikke kan si hva de føler og du ikke kan fortelle de at det vil gå over. Får så vondt av de. Men nå er verdens vakreste tilbake og like spinnvill som før, og det gleder virkelig et mammahjerte. :-)
Hei! Jeg startet dagen allerede halv ni i dag tidlig og trente bein i en times tid før jeg dro hjem for å spise en god frokost. Nå har jeg dusja og ordna meg og skal snart dra avgårde på jobb. Har titta litt på treningsklær på nettet, og jeg gleder meg til jeg får lønn så jeg kan kjøpe meg litt nytt! Det er så deilig og motiverende med nytt treningstøy. Etter jobb skal jeg i stallen en tur, og ikveld skal jeg nok bare slappe av. Det skjer aldri noe i Lillehammer så er ikke noe vits å drikke for å dra på byen og kjede seg, haha. Dessuten er det utrolig godt å ikke være fyllesjuk på søndag slik at jeg får noe ut av dagen. :-) Håper dere får en fin dag!
Ikveld har jeg bare slappet av hjemme sammen med familien og Dennis. Koselig å ha en liten reservekjæreste når Kristian er borte, haha, neida. Ble en dårlig treningsøkt idag, men vi fikk hvertfall gått 5km på mølla, så det er bedre enn ingenting. Imorgen må jeg rekke å både trene og ri en tur før jobb, så jeg må egentlig legge meg til å sove snart så jeg kommer meg opp tidlig nok til å rekke begge deler! Det er så deilig å trene tidlig om morgenen, for da får jeg så mye energi resten av dagen. :-) 

Jeg har forresten kontaktet alle vinnerne av dekslene i konkurransen lenger ned på bloggen, så sjekk enten mailen eller kommentarfeltet på bloggen deres! 
Genser fra Bikbok, bukse fra Dr.Denim og sko fra Converse. 

Nå er jeg hos Malene sammen med Ida og Stine, og vi skal snart dra på Elixia. Været er nydelig idag noe som er deilig! Høsten er så fin når været er bra. I helgen har jeg ingen store planer bortsett fra litt jobb, også må jeg prøve å komme meg i stallen for å trimme hesten litt. Er så fint å ri i skogen og langt vannet når det er sol! Håper dere får en fin helg uansett hva dere skal. :-)
Hei! Ble ikke noe jobb på meg igår siden jeg måtte være hjemme med Linus. Stakkars bebien min ble skikkelig dårlig av anestesien igår så han har ligget halvvåken i hele natt og kasta opp.. Og når bebi er syk klarer ikke jeg å sove, så ble ikke mange timene med søvn på meg inatt. Nå har vi vært hos veterinæren for å få smertestillende og sjekke at alt er greit, og nå skal jeg straks gå til Malene for å være med hun og Ida. Vi tenkte å prøve å få tatt noen bilder i det fine været. :-)

Jeg bærer vanligvis ikke Linus i veska altså. Det var fordi han var for slapp til å gå selv. :-)
Dagen hittil har blitt tilbragt hos veterinæren med Linus, der han skulle trekke to tenner - som viste seg å bli til fire. Han reagerte nesten ikke på sedasjonen så det tok laang tid før han sovnet nok til å kunne trekke tenner, men det gikk heldigvis til slutt! Ulempen med chihuahua og andre miniatyrraser er at de ofte har tannproblemer siden munnen er så liten men de uansett skal ha alle tenner på riktig plass, så da blir det fort litt krøll! Haha. Linus ligger igjen hos veterinæren for å ligge under observasjon noen timer siden han fikk så høy dose sedasjon, og jeg skal snart hente han. Jeg har nettopp spist lunch og laget meg middag som jeg skal ha med meg på jobb. Idag ble det kyllingkjøtteig stekt i litt forskjellig krydder og løk, med litt fullkornspasta og agurk og gulrøtter ved siden av. Veldig godt! Har ikke fått trent enda idag, men tenkte å prøve å rekke en rask tur på Elixia etter jobb! Håper dere har en fin dag:-)

Kom nettopp hjem fra tre timer på Elixia. Løp først i 20 min, så hadde jeg PT-time på 60 minutter og så løp jeg 15 minutter igjen til slutt. Etter det så jeg på både Ragnhild og Malene sine PT-timer, mens jeg trente bittelitt lett styrke selv. Det er så utrolig gøy og deilig å trene! Og det å ha en PT-time i uka gjør det hele så utrolig mye morsommere! Nå har jeg fått en grov kostholdsplan også, så da håper jeg resultatene kommer fort! Nå har jeg trent 5 dager i uken i fire uker, og jeg merker allerede forskjell. Ikke bare på kroppen, men også at jeg har utrolig mye mer overskudd og jeg sover mye bedre om nettene. Helt fantastisk. Nå skal jeg bare spise opp kveldsmaten min før jeg skal ta meg en lang dusj og hoppe til køys. Håper dere har hatt en fin dag. :-)
Været idag er like grått og trist som det har vært de siste dagene, men jeg har likevell fått gjort litt idag selvom jeg aller hest bare vil ligge inne og se på filmer på dager som denne. Jeg startet dagen med en tur i stallen sammen med Ragnhild, og nå har jeg nettopp løpt meg en tur. Ble bare en liten løpetur med intervaller i bakke idag siden jeg skal på PT-time senere idag, men det var uansett deilig. Elsker å løpe ute i regnet med høy musikk på ørene. Som dere ser har jeg fått nytt design, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det er flinke Katrine som har laget det, og hun er så utrolig dyktig! Anbefaler alle å bestille design fra henne dersom man er like dårlig til sånne ting som meg! :-) Nå må jeg bare vente til været blir bedre sånn at jeg får tatt noen bra headerbilder, så blir det så bra så! Håper dere har en fin dag:-)

Hva synes dere om designet?
Jeg virkelig elsker iphonedeksler, og pga. det så har jeg utrolig mange liggende. Derfor tenkte jeg å gi bort 5 stk siden jeg nå har iphone 5, så jeg får rett og slett ikke brukt de selv! De er nesten ikke brukt eller ikke brukt i det hele tatt, og det eneste du trenger å gjøre for å få ett eller flere er rett og slett å kommentere hvilket/hvilke du vil ha! :-) Jeg trekker vinnerne på fredag, så følg med på bloggen da! Legg igjen mailadresse så jeg får kontaktet de som vinner. :-)

Hei og god formiddag! Jeg tok noen bilder av rommet mitt i stad mens jeg ryddet litt - noe som virkelig trengtes. Jeg skulle egentlig trene med Ragnhild tidligere idag, men jeg klarte å forsove meg så da må jeg trene på egenhånd senere. Jeg liker veldig godt å trene alene har jeg funnet ut, så det gjør meg egentlig ingenting. Imorgen er det PT-time igjen, noe jeg gleder meg til! Senere idag kommer det en liten konkurranse/giveaway der jeg skal gi bort 5 deksler til iphone 4 - så følg med! Håper dere har en fin dag:-)
Hei! Håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg sovna allerede 19.30 igår kveld, og sov til jeg skulle på trening klokka 10 idag, så jeg er hvertfall ordentlig utvilt. Hadde en skikkelig bra styrkeøkt på 90 minutter idag, så det var en utrolig deilig start på dagen! Nå har jeg tatt meg en lang dusj, spist en god frokost og tatt selvbruning, og skal bare slappe av frem til jeg skal på jobb klokka fire. :-)
Hei! Håper dere hadde en fin lørdagskveld. Jeg storkoste meg hvertfall! Det var kjempe koselig på Bryggerikjellern, og når vi var ferdig der dro jeg, Ida, Maria og Ragnhild hjem til meg og satt og skravla og drakk vin til langt på natt. Veldig koselig! Maria har flytta ti Oslo så det var skikkelig koselig at hun var hjemme i helgen. :-) Ida sov her inatt og og vi har nettopp våknet. Jeg har det egentlig litt travelt siden jeg skal på jobb om 40 minutter, men tenkte jeg skulle blogge først. Ha en fin søndag:-)


Hva gjorde dere igår?


Nå driver jeg og ordner meg til jeg skal ut og spise med jentene for å feire Ida senere ikveld. Det er enda to timer til vi skal møtes, men jeg elsker å ha laang tid på å ordne meg. Har ikke bestemt meg for kjole enda, men det står mellom de tre på bildet. Håper dere får en fin kveld uansett hva dere skal! :-)
Hei! Ida og Stine sov her inatt, og vi startet dagen med en time på Elixia. Utrolig deilig start på dagen! Nå har jeg fått i meg litt mat, dusja og tatt selvbruning, og nå ligger jeg og ser på The Cove. En helt forferdelig film om den ulovlige delfinslakten i Tajiji. Den finnes på norske Netflix, og jeg anbefaler alle å se den. Utrolig sterk film som gjør så man virkelig får opp øynene. Linus ligger i armkroken min og sover, og han er så søøøøt. Gurimalla. Hadde aldri trodd jeg kunne elske et dyr så høyt! 

Ikveld skal jeg ut å spise på Bryggerikjelleren for å feire Ida, noe som blir veldig koselig. :-) Hva skal dere idag?
Bukse fra Dr.Denim, genser fra Bikbok, vest fra Carlings, veske fra Glitter og sko fra Converse. 

Nå slapper jeg av hjemme forann tven sammen med Stine med masse godis. Imorgen tidlig skal jeg, Ida og Stine trene når Stine er ferdig på jobb, noe som blir utrolig deilig siden jeg hadde treningsfri idag. Gleder meg! Timene på jobb idag gikk kjempe fort, og jeg synes faktisk det er skikkelig gøy å jobbe om dagen, noe som er gøy:-) 

Hva gjør dere i helgen?

Hei! Nå sitter jeg på jobb sammen med Stine og skal jobbe frem til åtte. Da skal vi hjem til meg for å spise taco, se på The voice og slappe av. Det er en fest idag som jeg egentlig skulle på, men siden jeg skal på jobb både imorgen og søndag dropper jeg det. Kjipt å sitte fyllesjuk på jobb! Håper dere får en fin helg uansett hva dere skal:-)
Hei! Klokka tre idag hadde jeg PT-time, og jeg skjelver fortsatt i beina. Det gjorde så sykt vondt der og da, men følelsen etterpå er virkelig helt fantastisk. Jeg varmet opp 40 minutter på mølla før timen, så jeg er veldig fornøyd med dagens økt! Ikveld skal jeg bare slappe av hjemme forann tven, også tenkte jeg å forhåndskrive noen innlegg til helgen for da skal jeg jobbe masse. Håper dere har hatt en fin dag:-)

Bukse fra Dr. Denim, topp fra Bikbok, cardigan fra Gina tricot og sko fra Converse. 


Jeg håper dere har hatt en fin dag. Jeg kom hjem fra jobb for en time siden, og nå har jeg nettopp lagt meg. Det gikk kjempe fort på jobb idag, noe som er veldig godt. Håper alle dagene jeg skal jobbe fremover går like fort! Skal jobbe masse denne måneden så gleder meg til oktoberlønning! :-)
Hei! Siden jeg hadde to gode treningsøkter igår, tok jeg meg fri idag. Jeg har vært en tur på Strandtorget sammen med Ragnhild for å kjøpe burdagsgave til Ida som skal feires på lørdag og litt andre småting, og nå ligger jeg og ser på Gossip girl. Skal snart lage meg litt mat og om en times tid skal jeg møte Ida for å dra på jobb. Håper dere får en fin dag:-)Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits