Etter trening lagde jeg meg en skikkelig god lunch! Kyllingfilet, mais og paprika stekt i litt sweet chili saus og med litt fullkornsmakaroni. Det ble dødsgodt! Jeg lagde alt for mye, så det ble lunch til lillebror også. :-)
Dagen hittil har blitt tilbragt hos veterinæren med Linus, der han skulle trekke to tenner - som viste seg å bli til fire. Han reagerte nesten ikke på sedasjonen så det tok laang tid før han sovnet nok til å kunne trekke tenner, men det gikk heldigvis til slutt! Ulempen med chihuahua og andre miniatyrraser er at de ofte har tannproblemer siden munnen er så liten men de uansett skal ha alle tenner på riktig plass, så da blir det fort litt krøll! Haha. Linus ligger igjen hos veterinæren for å ligge under observasjon noen timer siden han fikk så høy dose sedasjon, og jeg skal snart hente han. Jeg har nettopp spist lunch og laget meg middag som jeg skal ha med meg på jobb. Idag ble det kyllingkjøtteig stekt i litt forskjellig krydder og løk, med litt fullkornspasta og agurk og gulrøtter ved siden av. Veldig godt! Har ikke fått trent enda idag, men tenkte å prøve å rekke en rask tur på Elixia etter jobb! Håper dere har en fin dag:-)

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits