Kom nettopp hjem fra en lang og god treningsøkt og nå er det snart middag med familien. Trente intervaller og bein idag, noe som var veldig gøy! Har funnet ut at jeg synes det er mye morsommere å løpe intervaller enn å løpe og løpe i evigheter, og det er jo enda mere effektivt også! Gøygøygøy! Tenkte bare å vise dere noen av mine siste innkjøp før jeg hopper i dusjen. :-)


Fra Bikbok. Får aldri nok av slike gensere, og kjøper slike gang på gang uansett hvor mange jeg har fra før!


Fra Bikbok. Disse er dødskule til høytlivsbukse og med en cardigan til!


Bikbok. Det er veldig fint og passe stort! 


Fra Kremmerhuset


Fra Åhlens. Disse lukter helt nydelig! Tror jeg skal kjøpe samme med pepperkakelukt!


Engel (gammel) og telysholdere fra Kremmerhuset, lampe og håndkrem fra Åhlens. 
Igår bestilte jeg meg jule- og nyttårskjole! Falt pladask for disse to, og gleder meg til de kommer i posten:-) Begge er fra nelly, og den røde kostet bare 100kr på salget! Har samme i grå, og den er veldig fin, god å ha på og samtidig veldig "snill" så man kan bruke den i familieselskaper. :-)
Hei! Idag har jeg vært en tur i byen med Stine, noe som var veldig koselig. Fikk shoppa litt til meg selv og til Linus, spist god lunch på Nikkers og vært med Stine mens hun tok tatovering. Det var veldig spontant og morsomt, men hun har tenkt på det lenge så det var gøy at hun endelig fikk gjort det. :-) Nå skal jeg fikse meg og så skal jeg til mommo på middag for å feire hun og tanta mi, og ikveld skal jeg drikke litt med Ragnhild, Kristin og Mari noe som helt sikkert blir koselig. :-) Håper dere får en fin fredag!


Alt fra Bik Bok. 
Bilder fra Kremmerhuset, smykker fra Gina Tricot og Iphone-cover fra Bikbok. 
Alt fra Carlings. Dr.Denim buksene er virkelig verdens beste!
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits