Ny uke - nye muligheter. Det er vell det alle skriver og sier hver mandag, men det er faktisk sant. Helt siden lenge før jul har jeg ikke tenkt over hvilken dag det har vært, noe som har resultert i at nesten hver dag har vært en lørdag eller søndag. Men nå er heldigvis hverdagen tilbake, og godt er det! Mamma har hatt fri idag så vi har farta litt rundt i forskjellige butikker og sett på litt nytt til rommet mitt og vært en liten tur i stallen, og senere skal vi på spinning. Jeg har ikke vært på noen gruppetimer siden jeg startet på Elixia enda, så det blir gøy!

Nå ligger jeg og slapper av på sofaen med litt mat og en kopp kaffe mens hundene sover ved siden av meg. Imorgen skal Linus operere nok en gang.. Håper virkelig han blir bra nå. 

Har dere hatt en fin start på uken?




Hei! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, og det er kun fordi jeg ikke har orket. Jeg har heller ikke hatt noe spesielt å dele, så da har jeg heller droppet det. Nå er julen ferdig, Kristian har dratt tilbake til militæret og jeg har fått begynt å trene igjen. Det har vært alt for mye drittmat og festing i julen, så det er veldig godt å spise sunt og trene igjen!

Idag dro jeg tidlig i stallen for å slippe ut hestene og ri en tur, og etter det dro jeg og mamma på Elixia og trente en times tid. Når vi var ferdig der lagde jeg god lunch til hele familien, og så har vi liggi på sofaen siden. Nå skal jeg rydde rommet, for det ser virkelig ikke ut! Håper dere har hatt en like fin jul som meg:-)




Idag har Linus operert bort svulsten han hadde i munnen. Den var mye større enn vi trodde, men heldigvis gikk alt veldig fint! Vi har sovet siden vi kom hjem i tretiden, og lillegutt sover fortsatt. Han er veldig hoven i halve ansiktet og har kastet opp en del, men utenom det virker det som det går greit.

Nå er det snart taco med familien, og resten av kvelden skal jeg bare slappe av og passe på bebien min. :-)

Hva skal dere i helgen?




Hei! Nå er Ida her og vi ligger bare og slapper av litt før vi skal på trening. Jeg har hatt en skikkelig slapp dag idag, og ikke gjort noen verdens ting, så det skal bli godt å få trent litt! Var hos veterinæren med Linus idag og fikk vite at han har en svulst i munnen og ikke bare var hoven, noe som ikke var en veldig morsom beskjed å få.. Har heldigvis fått time til å fjerne den allerede imorgen, så får virkelig håpe den er godartet og at alt blir bra når den blir fjernet. :-)




På fredag var jeg i bursdag til Marte med nesten alle i stallen, noe som var en helt sykt bra kveld! Fikk til og med klappa et rart dyr, så var storfornøyd med kveldens innsats. Igår gikk hele dagen ut på å ligge i senga og manne meg opp til å begynne å drikke igjen, for da var det Linda sin tur til å feires. Det var også veldigveldig gøy:-) Nå ikveld skal pappa feires, så dette ble en skikkelig bursdaghelg! Heldigvis er det bare middag og kaker idag, for jeg tror ikke kroppen hadde klart enda en kveld med alkohol, haha.




Hei! Nå har jeg nettopp lagt meg etter en veldig fin kveld. Pappa har bursdag idag så vi har vært ute og spist i Parkcaféen etterfulgt av et lite glass vin hos naboen. Det var utrolig koselig, med veldig god mat og drikke! Anbefaler alle i Lillehammer til å prøve den nye menyen til Parkcaféen, alt er helt fantastisk godt!

Var på en liten shoppingtur med mamma tidligere idag og fikk kjøpt litt nytt til både meg selv og rommet mitt. Viser dere imorgen! :-)




Hei! Kristian har vært hjemme i helgen, noe som var utrolig koselig. Blir litt nyforelska hver gang han er hjemme, haha. Nå kommer han ikke hjem før jul, men vi skal møtes i Tromsø om en måned så det er heldigvis ikke så alt for lenge til vi møtes igjen. :-)

Etter han dro idag har jeg bare slappet av, og tidligere ikveld hadde jeg en skikkelig bra beinøkt på Elixia etterfulgt av sushi med mamma. Det var godt! Nå har jeg rydda og ommøblert rommet, og skal snart legge meg for å se en film. Håper dere har hatt en fin helg:-)




Hei! På lørdag var det halloweenfest på Ryk&Reis, og jeg og 6 snupper kledde oss ut som de syv dvergene. Det var en helt sykt bra kveld! Jeg virkelig elsker å kle meg ut, haha.

Har dere feiret halloween allerede, eller skal dere nå i helgen? Hva skal dere kle dere ut som?:-)




Hei! Lengen siden sist nå jaa. Nå har jeg nettopp hatt en fin beinøkt på Elixia, og nå er jeg med Hanne. Imorgen er det Halloweenfest, noe jeg gleder meg skikkelig til! Håper dere har det fiint, så skal jeg prøve å bli flinkere til å blogge fremover:-)







Hei! Nå ligger jeg på en benk i stallen og nyter solen. Det er så fint her og å være blandt hester er virkelig balsam for sjelen. Håper dere har det fint. :-)




Idag har jeg tilbragt hele dagen i senga. Ble plutselig veldig kvalm når jeg la meg igår, og det har enda ikke gått over. Jeg sov nesten ingenting inatt, og i tillegg kjennes det ut som jeg har feber. Det passer utrolig dårlig å bli syk nå, men jeg er heldigvis allerede bedre enn jeg var tidligere idag, så jeg håper dette bare var en "en-dags-greie"! Jeg holder uansett sengen resten av kvelden, noe som er deilig. Jeg har kjøpt abonnement på tvnorge nett-tv, slik at jeg kan se alle serier jeg har gått glipp av etter jeg har sett ferdig masterchef, så det blir nok en fin kveld tross litt kvalme. Håper dere har hatt en bedre dag enn meg. :-)











Hei! Idag har det vært varmt og kjempefint vær hele dagen, så jeg har vært noen timer i stallen sammen med Ragnhild. Rei en kjempefin tur og ellers bare hang i stallen med alle som var der. Det er så fint å ri i skogen nå som det er så mye fine farger ute! Jeg prøver å bestemme meg for om jeg skal dra på elixia eller gå en lang tur med hundene ikveld, for noe må jeg gjøre. Deilig å gå tur ute nå som det er så god temperatur! :-) Håper dere har det fint.




Hadde en knallbra økt på overkropp tidligere ikveld, og nå er jeg så sykt sliten. Men, det er en utrolig deilig følelse! Jeg skulle egentlig på hytta til Brynhild ikveld, men jeg er så sliten så jeg ble heller hjemme for å slappe av - noe jeg kjenner var et bra valg, siden jeg har vært veldig sliten igår og idag.




Jeg har nettopp våknet og har ingen planer om å stå opp med det første. Friår gjør meg skikkelig lat kjenner jeg, haha! Ute er det grått og trist idag, så dagens planer så langt er å bare slappe av inne, spise en god frokost og se på serier. Ikveld er det PT-time, og før det burde jeg egentlig rydde rommet - men vi får se. Kjenner jeg meg selv rett tar det noen uker før jeg faktisk rydder. :-)




Ny uke, nye muligheter! Idag sov jeg helt til kvart på to, noe som var veldig deilig. Får ikke så mye ut av dagen når jeg sover så lenge, men etter lørdagen tror jeg kroppen trengte å få sovet ordentlig ut. Jeg skal snart en tur til veterinæren med Linus, og etter det skal jeg trene sammen med Ida og Silje. Forrige uke var jeg jo på hytta og i helgen har det vært mye drittmat og null trening, så det skal bli deilig å komme inn i gode rutiner igjen! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken:-)




Hei! Igår starta noen av jentene kvelden i Parkcaféen der vi spiste og drakk litt før vi dro videre på vors. Jeg gikk på en liten tequila smell (haha), men jeg hadde en kjempemorsom kveld! En del venner som har flyttet fra Lillehammer var hjemme i helgen, så det var veldig koselig å se de igjen! Idag skal jeg ligge i senga og slappe av hele dagen, for jeg synes ganske synd på meg selv idag, haha.




Hei! Idag kom jeg hjem fra hytta etter å ha vært der siden onsdag. Det er så deilig å dra på hytta en gang i blandt, for å slappe helt av og gå turer i fjellet. Det er så fint i fjellet nå om høsten! Ragnhild kom opp igår, og idag har vi gjort masse føles det ut som! Haha. Nå skal vi bake litt og drikke vin og bare kose oss. :-) Håper dere har hatt en fin ferie og at dere koser dere. 

På dagen igår gikk vi en tur til Helvete for å kose oss og spise vafler. Og guuud så gode vafler de har der! 




 




Hei! Jeg håper dere har hatt en fin helg. Jeg har hatt den beste helgen på leenge, og det har vært så utrolig deilig å ha hatt Kristian hjemme. I formiddag fulgte jeg han på toget, og nå er han på vei tilbake til nord. Det var mye vanskeligere å la han dra idag enn det var forrige gang, for nå vet jeg ikke når jeg ser han igjen neste gang. Men men, sånn er livet med kjæreste i militæret.. 

Linus har også kost seg i helgen og har fått lekt masse både med broren sin og med hunden til Mina! Gizmo, som broren heter, var utrolig fin, snill og glad i mennesker og Linus synes det var kjempe gøy å leke med en på sin egen størrelse! 


Det er veldig viktig med bra oppdragelse! Haha. 




Hei! Nå er jeg og Kristian på Otta for å besøke besteforeldrene hans. Igår kom tvillingbroren til Linus til oss og har vært hos oss i natt, og nå har vi levert han til besteforeldrene til Kristian siden de har kjøpt han! Rart at de er tvillinger og såå forskjellig utseendemessig! Ikveld skal vi ut og resten av dagene K er hjemme vet vi ikke hva vi skal enda. Det er såå koselig å ha han hjemme! :-) Håper dere har det fint!




Heihei! Idag har jeg vært på farten nesten hele tiden, og jeg har fortsatt masse å gjøre før jeg kan ta kvelden. Jeg startet dagen med noen timer i stallen og en lang ridetur sammen med Ragnhild, og deretter trente jeg mens Ragnhild hadde PT-time. Nå har jeg dusja, tatt selvbruning osv, og skal straks dra enda en tur i stallen. Kristian er endeliiig på vei hjem, og er på Lillehammer i 22-tiden, og før den tid må jeg rydde og vaske rommet, skifte sengetøy osvosv. Guud som jeg gleder meg til å kosemose han!! Heheh. :-) 

Jeg har fått et spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om selvbruningen jeg bruker, og det skal jeg såklart gjøre! Jeg har tatt bilder, så skal prøve å få postet det senere ikveld. Håper dere har det fint. :-)




Hei! På trening idag fikk jeg så vondt i ryggen at jeg ble sittende på doen på Elixia og gråte (haha), så da dro jeg til legen. Han sa han mistenkte brudd i ryggen og sendte meg videre til røngten på sykehuset. Kan innrømme at jeg var rimelig nervøs mens jeg ventet på svar på bildene, men det var heldigvis ikke brudd! Jeg har bare slått ihjel en muskel eller to.

Jeg kom nettopp inn igjen etter å ha gått tur med hundene, og nå skal jeg straks legge meg. Har vært skikkelig sliten og slapp i hele dag, så det skal bli godt å sove nå. Jeg rei også en tur tidligere idag, noe som var herlig. Det er så sykt gøy når hesten fungerer som den skal, og ikke minst fint å ri i skogen nå som høsten er her! :-)




God morgen! Igår klarte jeg å tryne skikkelig i trappa på morgenen, så jeg lå rett ut resten av dagen og hadde så vondt at jeg var kvalm. Veldig kjipt! Passer utrolig dårlig at ryggen er vond nå som jeg har så mye trening og jobb på planen, men sånn er livet.. Jeg klarte heldigvis å bli med kusina mi på 9 år på en ridetur, noe som var veldig koselig og gøy! Idag skal jeg egentlig ha pt-time, men jeg må nok utsette den et par dager. Kjipt å ikke få gitt alt og trent skikkelig på en sånn time, så da utsetter jeg den heller. Men tross vond rygg skal jeg en tur på Elixia sammen med Ragnhild nå snart, for å teste hvordan ryggen er og ta en rolig treningsøkt. Det er jo bedre enn ingenting! Ikveld er det jobb igjen, og på torsdag kommer endelig Kristian hjem igjen på perm. Det blir såå godt å få han hjem igjen! 




Etter jobb idag hentet mamma meg også dro vi en tur i stallen. Veldig godt med litt frisk luft og å være blant hester etter å ha sittet inne forann en skjerm i flere timer! Når vi kom hjem disket mamma opp med reker, krabber og masse annet digg, og nå har jeg nettopp lagt meg i sengen min for å slappe av. Jeg har hatt skikkelig vondt i hodet hele uken, og ingenting fungerer mot det - noe som er veldig irriterende. Jeg er veldig sliten etter en lang dag, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sove ganske snart selvom det er litt trist å legge seg så tidlig på en lørdag, haha. Imorgen før jobb skal jeg og kusina mi på ridetur noe jeg gleder meg skikkelig til! Koselig med en liten kusine som har hestedilla! :-) Håper dere har hatt en fin dag! 

Hva har dere gjort idag?


På jobb idag fikk jeg faktisk (endelig) lest litt teori! Må virkelig få tatt lappen snart..

Namnamnam. Krabbe må være noe av det beste jeg vet!




Hei! Jeg startet dagen allerede halv ni i dag tidlig og trente bein i en times tid før jeg dro hjem for å spise en god frokost. Nå har jeg dusja og ordna meg og skal snart dra avgårde på jobb. Har titta litt på treningsklær på nettet, og jeg gleder meg til jeg får lønn så jeg kan kjøpe meg litt nytt! Det er så deilig og motiverende med nytt treningstøy. Etter jobb skal jeg i stallen en tur, og ikveld skal jeg nok bare slappe av. Det skjer aldri noe i Lillehammer så er ikke noe vits å drikke for å dra på byen og kjede seg, haha. Dessuten er det utrolig godt å ikke være fyllesjuk på søndag slik at jeg får noe ut av dagen. :-) Håper dere får en fin dag!








Ikveld har jeg bare slappet av hjemme sammen med familien og Dennis. Koselig å ha en liten reservekjæreste når Kristian er borte, haha, neida. Ble en dårlig treningsøkt idag, men vi fikk hvertfall gått 5km på mølla, så det er bedre enn ingenting. Imorgen må jeg rekke å både trene og ri en tur før jobb, så jeg må egentlig legge meg til å sove snart så jeg kommer meg opp tidlig nok til å rekke begge deler! Det er så deilig å trene tidlig om morgenen, for da får jeg så mye energi resten av dagen. :-) 

Jeg har forresten kontaktet alle vinnerne av dekslene i konkurransen lenger ned på bloggen, så sjekk enten mailen eller kommentarfeltet på bloggen deres! 




Hei! Ble ikke noe jobb på meg igår siden jeg måtte være hjemme med Linus. Stakkars bebien min ble skikkelig dårlig av anestesien igår så han har ligget halvvåken i hele natt og kasta opp.. Og når bebi er syk klarer ikke jeg å sove, så ble ikke mange timene med søvn på meg inatt. Nå har vi vært hos veterinæren for å få smertestillende og sjekke at alt er greit, og nå skal jeg straks gå til Malene for å være med hun og Ida. Vi tenkte å prøve å få tatt noen bilder i det fine været. :-)

Jeg bærer vanligvis ikke Linus i veska altså. Det var fordi han var for slapp til å gå selv. :-)




Været idag er like grått og trist som det har vært de siste dagene, men jeg har likevell fått gjort litt idag selvom jeg aller hest bare vil ligge inne og se på filmer på dager som denne. Jeg startet dagen med en tur i stallen sammen med Ragnhild, og nå har jeg nettopp løpt meg en tur. Ble bare en liten løpetur med intervaller i bakke idag siden jeg skal på PT-time senere idag, men det var uansett deilig. Elsker å løpe ute i regnet med høy musikk på ørene. 



Som dere ser har jeg fått nytt design, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det er flinke Katrine som har laget det, og hun er så utrolig dyktig! Anbefaler alle å bestille design fra henne dersom man er like dårlig til sånne ting som meg! :-) Nå må jeg bare vente til været blir bedre sånn at jeg får tatt noen bra headerbilder, så blir det så bra så! Håper dere har en fin dag:-)

Hva synes dere om designet?






Hei og god formiddag! Jeg tok noen bilder av rommet mitt i stad mens jeg ryddet litt - noe som virkelig trengtes. Jeg skulle egentlig trene med Ragnhild tidligere idag, men jeg klarte å forsove meg så da må jeg trene på egenhånd senere. Jeg liker veldig godt å trene alene har jeg funnet ut, så det gjør meg egentlig ingenting. Imorgen er det PT-time igjen, noe jeg gleder meg til! Senere idag kommer det en liten konkurranse/giveaway der jeg skal gi bort 5 deksler til iphone 4 - så følg med! Håper dere har en fin dag:-)




Hei! Håper dere har hatt en fin start på uken. Jeg sovna allerede 19.30 igår kveld, og sov til jeg skulle på trening klokka 10 idag, så jeg er hvertfall ordentlig utvilt. Hadde en skikkelig bra styrkeøkt på 90 minutter idag, så det var en utrolig deilig start på dagen! Nå har jeg tatt meg en lang dusj, spist en god frokost og tatt selvbruning, og skal bare slappe av frem til jeg skal på jobb klokka fire. :-)




Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

Linker



Design

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no





Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits