Igår kveld satt jeg, Ida og Kristin modeller på Touch frisører i forbindelse med en ny produktserie de kanskje skal ta inn. Det var veldig gøy, og serien virket veldig bra! Jeg kommer til å skrive mer om den senere hvis de bestemmer seg for å ta den inn i salongen:-)


1. Pretty Please. 2. Myth. 3.Shy Girl. 4. Creme Cup. 5. Angel. 6. Please Me. 7. Snob. 8. Saint Germain.

Myth, Angel og Snob er mine all time favorites og de har jeg brukt i flere år. Dersom du ikke har noen Mac-leppestifter fra før, anbefaler jeg deg å kjøpe disse. Da har du en helt nude, en nude/rosa og en veldig rosa. Please Me er det ikke lenge siden jeg kjøpte, men jeg liker den utrolig godt. Den har en nydelig farge, og en matte-finish. Saint Germain er skikkelig pigmentert og rosa, og er utrolig kul hvis du for eksempel skal sminke deg litt skikkelig når du skal på byen. Denne er også en stor favoritt blant mine venninner, og de vil stadigvekk låne den på byen! Pretty Please, Shy Girl og Creme Cup er ingen store favoritter, men jeg har de liggende og bruker de av og til. 

Hvilken Mac-leppestift er din favoritt? :-)
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits