Denne lille syvsoveren ga meg det blikket da jeg tvingte han opp halv12 idag. Gurimalla så søt han er når han er trøtt, og ligger og småsnorker inntil meg. Får virkelig ikke sagt nok hvor heldig jeg har som har han og hvor glad jeg er i han. Bebimin <3

"Jeg stappa hele hodet ned i fórhekken jeg, mamma...."

Mitt første helt egne dyr. Han heter Blakkur men jeg kaller han Bebiblakk siden han er en baby i hodet sitt enda selvom han har blitt åtte år. Husker jeg var såå stolt og lykkelig da pappa sa han var min for tre år siden. 


Linus er endelig i form igjen, noe som er utrolig deilig. Det er helt forferdelig når dyr er syke siden de ikke kan si hva de føler og du ikke kan fortelle de at det vil gå over. Får så vondt av de. Men nå er verdens vakreste tilbake og like spinnvill som før, og det gleder virkelig et mammahjerte. :-)

Verdens beste og fineste lille Linus. 
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits