Idag har jeg laget jellyshots som jeg skal ha med på vors imorgen. Det er veldig lett å lage, og tar heller ikke spesielt lang tid! Alt du trenger er vann, en kjele, målebeger, visp, gelepulver og sprit. Bland 2dl kokt vann og 2dl sprit sammen og tilsett en pakke med gelepulver. La vannet avkjøle seg litt før du tar i spriten, for ellers fordamper den! Rør godt, hell over i shotglass og la de stå på et kjølig sted til de har stivnet. Veldig enkelt, og det er veldig godt! Men pass på hvis du bruker sterk sprit, for da er det lett at det smeller, haha. Jeg fikk 60stk av 3 pakker gele og spriten du ser på bildet.

For noen dager siden fikk jeg et spørsmål om jeg kunne skrive et innlegg om selvbruningen jeg bruker, hva jeg synes om den, lukten av den osv, og det kan jeg selvfølgelig gjøre!

Oppgjennom årene har jeg prøvd veldig mange forskjellige selvbruninger, og dette er uten tvil den jeg liker aller best. Den er fra merket St. Moriz og kan kjøpes på for eksempel Vita, H&M og Cubus! Den er koster under 200kr og er veldig drøy i bruk. Det jeg liker spesielt godt med den er at den tørker veldig fort og at brunfargen synes med en gang. Den blir sterkere og sterkere etter noen timer, men du ser med en gang hvor fargen legger seg, noe som er veldig bra! Du kan faktisk kle på deg 10 minutter etter påføring etter mine erfaringer, noe som er helt supert! Andre selvbrunere jeg har brukt har jeg måtte påføre om kvelden, stå rett opp og ned i 30-40 minutter og deretter legge meg og så er det ikke tørt og synelig før dagen etter - noe som er veldig kjedelig og tungvint etter min mening. Den lukter veldig lite til å være selvbruning, da de ofte har en veldig sterk og grusom lukt. 

Når jeg skal påføre selvbruning liker jeg best å dusje først, men det er ikke noe man MÅ gjøre. Når jeg dusjer pleier jeg å dusje i ekstremt varmt vann, og når jeg er ferdig med alt jeg skal gjøre og balsamen virker i håret skrubber jeg hele kroppen. Jeg liker best å ta litt skrubb (jeg bruker fra The Body Shop) i en sånn "skrubbhanske" og så skrubber jeg hele kroppen med den. Når jeg er ferdig i dusjen og har tørket meg tar jeg på meg en selvbruningshanske og smører inn hele kroppen. Jeg bruker ikke bodylotion først for da føler jeg ikke selvbruningen fester seg ordentlig. Jeg bruker denne i ansiktet også, men da smører jeg meg med litt fuktighetskrem først sånn at resultatet blir litt lysere enn på kroppen, siden jeg uansett skal sminke meg. 

En ting med denne selvbruningen som både er positivt og negativt er at den går av i vann. Alt blir ikke borte hvis du har hatt den på et døgn eller mer, men dersom du for eksempel drar på trening og svetter rett etter påføring kommer den til å renne og du kommer ikke til å bli spesielt fin (jeg snakker av erfaring, haha). Men dersom du for eksempel påfører den om kvelden, går og legger deg og så drar på trening eller dusjer dagen etter blir bare fargen litt "mildere" men alt forsvinner ikke. Alt i alt er jeg veldig fornøyd med denne, og har brukt kun denne i ca et år nå! Anbefaler alle som er ute etter en god selvbruning som ikke koster alt for mye å prøve ut denne! Hansken jeg bruker til påføring har jeg kjøpt på Vita og den kostet kun 70kr. 
For å vaske hansken etter jeg har brukt den legger jeg den først 2-3 minutter i varmt vann og deretter bruker jeg JIF skurekrem til å vaske den ordentlig. Da blir nesten all fargen borte! JIF skurekrem funker også utrolig bra til å vaske hendene etter påføring dersom du ikke har brukt hanske. :-)

Er det flere av dere som bruker denne selvbruneren, eller som har noen andre å anbefale?:-)
Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits