Ny uke - nye muligheter. Det er vell det alle skriver og sier hver mandag, men det er faktisk sant. Helt siden lenge før jul har jeg ikke tenkt over hvilken dag det har vært, noe som har resultert i at nesten hver dag har vært en lørdag eller søndag. Men nå er heldigvis hverdagen tilbake, og godt er det! Mamma har hatt fri idag så vi har farta litt rundt i forskjellige butikker og sett på litt nytt til rommet mitt og vært en liten tur i stallen, og senere skal vi på spinning. Jeg har ikke vært på noen gruppetimer siden jeg startet på Elixia enda, så det blir gøy!

Nå ligger jeg og slapper av på sofaen med litt mat og en kopp kaffe mens hundene sover ved siden av meg. Imorgen skal Linus operere nok en gang.. Håper virkelig han blir bra nå. 

Har dere hatt en fin start på uken?


  0 kommentarer på "Its a new week"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits