Hei! Nå er det lenge siden jeg har vært innom her, og det er kun fordi jeg ikke har orket. Jeg har heller ikke hatt noe spesielt å dele, så da har jeg heller droppet det. Nå er julen ferdig, Kristian har dratt tilbake til militæret og jeg har fått begynt å trene igjen. Det har vært alt for mye drittmat og festing i julen, så det er veldig godt å spise sunt og trene igjen!

Idag dro jeg tidlig i stallen for å slippe ut hestene og ri en tur, og etter det dro jeg og mamma på Elixia og trente en times tid. Når vi var ferdig der lagde jeg god lunch til hele familien, og så har vi liggi på sofaen siden. Nå skal jeg rydde rommet, for det ser virkelig ikke ut! Håper dere har hatt en like fin jul som meg:-)


  0 kommentarer på "Vi prøver igjen"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Januar 2014 · November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits