Hei! Igår var jeg, Ida og Kristin på Artful Ink på Gjøvik og tok tatorveringer. Jeg tok to nye, Ida tok sin første og Kristin skal tilbake idag for å ta. Det var Mona som tok, og jeg er kjempefornøyd! Hun er lærling, men er utrolig flink og jeg anbefaler alle å dra dit! Veldig fint sted:-) 

Jeg tok en liten tatovering på foten for min lillebror og skrift på ribbeina. Er utrolig fornøyd med begge to!

Tatoveringen på ribbeina er den jeg har tatt til nå som betyr mest for meg. Jeg har hatt lyst til å ta den lenge men ikke helt turt siden jeg har hørt det gjør så vondt på ribbeina. På en skala fra 1-5 synes jeg det var 3 å ta på ribbeina og 5 å ta på foten. På slutten var det bortimot 5 på ribbeina også, men det var nok fordi området begynte å bli sårt. Uten å bli for personlig kan jeg si at jeg har slitt veldig i en del år, og nå er jeg endelig på et sted i livet der jeg føler jeg har det bra. Jeg har lært mye om meg selv i disse årene, og blitt veldig mye sterkere av det. Det den betyr for meg er at jeg ikke skal være redd - uansett hva det er, fordi alt skjer for en grunn. Jeg tror alt skjer for en grunn, både positive og negative ting, og at du skal lære noe av det. Så det at jeg har slitt såpass var noe jeg måtte gjennom for å bli den personen jeg er idag og som jeg kommer til å bli. Veldig vanskelig å forklare hvor mye den faktisk betyr for meg, men føler dette er den letteste måten å gjøre det på. Alt i alt er jeg utrolig fornøyd! 

  1 kommentarer på "Nye tatoveringer"

Kaida -
Så fine! Likte spesielt godt lillebror-tattooén :-)
13.11.2013, 15:41 URL: http://kaida.blogg.no
Victoria Venbakken
åh stilige! så tøff du er :)
13.11.2013, 15:48 URL: http://victoriavenbakken.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits