Hei! Nå er Ida her og vi ligger bare og slapper av litt før vi skal på trening. Jeg har hatt en skikkelig slapp dag idag, og ikke gjort noen verdens ting, så det skal bli godt å få trent litt! Var hos veterinæren med Linus idag og fikk vite at han har en svulst i munnen og ikke bare var hoven, noe som ikke var en veldig morsom beskjed å få.. Har heldigvis fått time til å fjerne den allerede imorgen, så får virkelig håpe den er godartet og at alt blir bra når den blir fjernet. :-)


  1 kommentarer på "Mandag"

Rikke Tansøy
Stakar voffs! Håper alt står bra til, hehe :-)
11.11.2013, 18:26 URL: http://www.Rikketansoy.blogg.no
Victoria Venbakken
Skjønne bilder :) håper alt går bra med han!
11.11.2013, 18:27 URL: http://victoriavenbakken.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits