På fredag var jeg i bursdag til Marte med nesten alle i stallen, noe som var en helt sykt bra kveld! Fikk til og med klappa et rart dyr, så var storfornøyd med kveldens innsats. Igår gikk hele dagen ut på å ligge i senga og manne meg opp til å begynne å drikke igjen, for da var det Linda sin tur til å feires. Det var også veldigveldig gøy:-) Nå ikveld skal pappa feires, så dette ble en skikkelig bursdaghelg! Heldigvis er det bare middag og kaker idag, for jeg tror ikke kroppen hadde klart enda en kveld med alkohol, haha.


  0 kommentarer på "Bursdagshelg"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits