Idag har jeg laget jellyshots som jeg skal ha med på vors imorgen. Det er veldig lett å lage, og tar heller ikke spesielt lang tid! Alt du trenger er vann, en kjele, målebeger, visp, gelepulver og sprit. Bland 2dl kokt vann og 2dl sprit sammen og tilsett en pakke med gelepulver. La vannet avkjøle seg litt før du tar i spriten, for ellers fordamper den! Rør godt, hell over i shotglass og la de stå på et kjølig sted til de har stivnet. Veldig enkelt, og det er veldig godt! Men pass på hvis du bruker sterk sprit, for da er det lett at det smeller, haha. Jeg fikk 60stk av 3 pakker gele og spriten du ser på bildet.  0 kommentarer på "Jellyshots"

Rikke Tansøy
Det er skikkelig godt! :-)
07.11.2013, 16:07 URL: http://www.Rikketansoy.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits