Hei! Nå har jeg nettopp lagt meg etter en veldig fin kveld. Pappa har bursdag idag så vi har vært ute og spist i Parkcaféen etterfulgt av et lite glass vin hos naboen. Det var utrolig koselig, med veldig god mat og drikke! Anbefaler alle i Lillehammer til å prøve den nye menyen til Parkcaféen, alt er helt fantastisk godt!

Var på en liten shoppingtur med mamma tidligere idag og fikk kjøpt litt nytt til både meg selv og rommet mitt. Viser dere imorgen! :-)


  0 kommentarer på "Fin kveld"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits