Hei! Kristian har vært hjemme i helgen, noe som var utrolig koselig. Blir litt nyforelska hver gang han er hjemme, haha. Nå kommer han ikke hjem før jul, men vi skal møtes i Tromsø om en måned så det er heldigvis ikke så alt for lenge til vi møtes igjen. :-)

Etter han dro idag har jeg bare slappet av, og tidligere ikveld hadde jeg en skikkelig bra beinøkt på Elixia etterfulgt av sushi med mamma. Det var godt! Nå har jeg rydda og ommøblert rommet, og skal snart legge meg for å se en film. Håper dere har hatt en fin helg:-)


  0 kommentarer på "New week"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· November 2013 · Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits