Idag har jeg tilbragt hele dagen i senga. Ble plutselig veldig kvalm når jeg la meg igår, og det har enda ikke gått over. Jeg sov nesten ingenting inatt, og i tillegg kjennes det ut som jeg har feber. Det passer utrolig dårlig å bli syk nå, men jeg er heldigvis allerede bedre enn jeg var tidligere idag, så jeg håper dette bare var en "en-dags-greie"! Jeg holder uansett sengen resten av kvelden, noe som er deilig. Jeg har kjøpt abonnement på tvnorge nett-tv, slik at jeg kan se alle serier jeg har gått glipp av etter jeg har sett ferdig masterchef, så det blir nok en fin kveld tross litt kvalme. Håper dere har hatt en bedre dag enn meg. :-)


  0 kommentarer på "Syk"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits