2 kommentarer på "Alone"

theadia
Veldig sant :-)
09.10.2013, 23:48 URL: http://theadia.blogg.no
Aline
God aften!! Alt vell? Jeg må bare starte med en ting at dene blogen er den fineste nettsiden på hela blogg.no, det er jeg helt sikker på! Sykt sorry for at jeg ike har postet komentarer tidligere men noken gongar så er man bare litegrann lat å så lar man være. Jeg ser nemlig at det er altfor manga uhøflige sender inn komentarer. En gang fikk jeg nemlig selv frekke komenterer før når jeg hadde webside. Det var veldig vondt. Jeg håpper dypt at du ikke får noen frekke komenterer og at du får en million ganger flere snille kommenterer. Da jeg ikke lenger har webside tykjet jeg at jeg bare skulle sende ein lenkje til ein quiz som jeg akkurat har meldt meg påsignert opp påblitt med pådeltatt på. Premmien er et gavekort. Jeg håper veldig sterkt at jeg vinnner, men lykke så håper jeg at du skal! Det hadde vært koselig om du ble med!
10.10.2013, 02:14 URL: http://zurf.no/gavekort


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits