Hei! Idag har det vært varmt og kjempefint vær hele dagen, så jeg har vært noen timer i stallen sammen med Ragnhild. Rei en kjempefin tur og ellers bare hang i stallen med alle som var der. Det er så fint å ri i skogen nå som det er så mye fine farger ute! Jeg prøver å bestemme meg for om jeg skal dra på elixia eller gå en lang tur med hundene ikveld, for noe må jeg gjøre. Deilig å gå tur ute nå som det er så god temperatur! :-) Håper dere har det fint.


  2 kommentarer på "Høst"

Tanja Amanda Høglund Pettersen
Fine bilder :)
09.10.2013, 18:23 URL: http://tanjapettersen.blogg.no
Ida Stenersen
beste bloggen i verden, fine biler. du er peeeenest<3
09.10.2013, 19:41 URL: http://idsa.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits