Ny uke, nye muligheter! Idag sov jeg helt til kvart på to, noe som var veldig deilig. Får ikke så mye ut av dagen når jeg sover så lenge, men etter lørdagen tror jeg kroppen trengte å få sovet ordentlig ut. Jeg skal snart en tur til veterinæren med Linus, og etter det skal jeg trene sammen med Ida og Silje. Forrige uke var jeg jo på hytta og i helgen har det vært mye drittmat og null trening, så det skal bli deilig å komme inn i gode rutiner igjen! Jeg håper dere har hatt en fin start på uken:-)


  2 kommentarer på "Mandag"

fotwo
hehe kule bilder :-D
07.10.2013, 17:15 URL: http://www.fotwo.blogg.no
Victoria Venbakken
Heldig du er som sov så lenge :) har begynt på skolen nå jeg!
07.10.2013, 18:31 URL: http://victoriavenbakken.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits