Alt fra Carlings. Dr.Denim buksene er virkelig verdens beste!


  6 kommentarer på "Dagens innkjøp"

Karina Larsen - Mote & Skjønnhet
Kjempe fint :)
04.10.2013, 19:12 URL: http://fashi0ndoll.blogg.no
Liv
Yo!!!!! Før jeg sier noe annnet fortellle deg at siden din er til kjempe stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de viktigste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være mega grei å dele den på bloggen? :P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du deltar selv og at du oppdaterer mega masse fremover!!
05.10.2013, 00:27 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Kari
Halla!! Må bare si at dennne bloggen er til kjempe masse gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være kul å dele den på bloggen???? :3 Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger enormt ofte fremover!
05.10.2013, 11:38 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Anita
Yo!!!!! Jeg må bare starte med si at dennne siden er til veldig veldig veldig stor inspirasjonn for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de kuleste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra giveaway jeg nettopp ble med på! Kanskje du kan være grei å dele den på bloggen? ;D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du oppdaterer mega masse fremover!!!!!
05.10.2013, 16:36 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Liv
Hei! Jeg må bare si at dennne siden er til utrolig stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de fineste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp mdeldte meg på! Kanskje du kan være mega snill å dele den på bloggen???? ;-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du melder deg på selv og at du blogger drit ofte fremover!!!
05.10.2013, 22:46 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse
Elin
Hei!!!! Jeg er nesten blitt fast leser siden din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Virkelig lei meg for det. Det har egentlig ikke vært noen god årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det før. Fordi denne blogen er sinnsykt bra, og du fortjener å få all ros du kan få for denne bloggen!!! Dette er faktisk en av de beste blogggene på Blog etter min mening og den er dønn ærlig. Jeg blir nesten helt sjalu av å lesa denne siden og jeg skulle av og til ønske at det var min blog!!!! Hehe!!!! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å blogge fordi jeg fikk så mange drit frekke kommentarer fra frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra drit slemme folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de slemme. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkuranse som link jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er utrolig trivelig å være med på synes jeg, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var kjempe gøy. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkurransen. Keep bloggin!
06.10.2013, 10:31 URL: http://zurf.no/konkurranse


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· Oktober 2013 · September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Innkjøp · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits