Hei! Nå er jeg og Kristian på Otta for å besøke besteforeldrene hans. Igår kom tvillingbroren til Linus til oss og har vært hos oss i natt, og nå har vi levert han til besteforeldrene til Kristian siden de har kjøpt han! Rart at de er tvillinger og såå forskjellig utseendemessig! Ikveld skal vi ut og resten av dagene K er hjemme vet vi ikke hva vi skal enda. Det er såå koselig å ha han hjemme! :-) Håper dere har det fint!


  3 kommentarer på "Lørdag"

MariaExpressen
Søte hunder;)
28.09.2013, 15:57 URL: http://mariaexpressen.blogg.no

Kjempefine bilder! Også så nydelig hund!<3
28.09.2013, 19:20
Trening og lykke
Hei :) har ikke fått i-phonedekslet jeg vant enda??
29.09.2013, 15:00 URL: http://treningoglykke.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Tips og anbefalinger · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits