Heihei! Idag har jeg vært på farten nesten hele tiden, og jeg har fortsatt masse å gjøre før jeg kan ta kvelden. Jeg startet dagen med noen timer i stallen og en lang ridetur sammen med Ragnhild, og deretter trente jeg mens Ragnhild hadde PT-time. Nå har jeg dusja, tatt selvbruning osv, og skal straks dra enda en tur i stallen. Kristian er endeliiig på vei hjem, og er på Lillehammer i 22-tiden, og før den tid må jeg rydde og vaske rommet, skifte sengetøy osvosv. Guud som jeg gleder meg til å kosemose han!! Heheh. :-) 

Jeg har fått et spørsmål om jeg kan skrive et innlegg om selvbruningen jeg bruker, og det skal jeg såklart gjøre! Jeg har tatt bilder, så skal prøve å få postet det senere ikveld. Håper dere har det fint. :-)


  1 kommentarer på "Torsdag"

Siv Jensen
Høres ut som en fin dag da =)
26.09.2013, 20:15 URL: http://unknownforlife.blogg.no/


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits