Hei! På trening idag fikk jeg så vondt i ryggen at jeg ble sittende på doen på Elixia og gråte (haha), så da dro jeg til legen. Han sa han mistenkte brudd i ryggen og sendte meg videre til røngten på sykehuset. Kan innrømme at jeg var rimelig nervøs mens jeg ventet på svar på bildene, men det var heldigvis ikke brudd! Jeg har bare slått ihjel en muskel eller to.

Jeg kom nettopp inn igjen etter å ha gått tur med hundene, og nå skal jeg straks legge meg. Har vært skikkelig sliten og slapp i hele dag, så det skal bli godt å sove nå. Jeg rei også en tur tidligere idag, noe som var herlig. Det er så sykt gøy når hesten fungerer som den skal, og ikke minst fint å ri i skogen nå som høsten er her! :-)


  1 kommentarer på "Onsdag"

Veronika Roth
Så fiiin hest!
25.09.2013, 23:58 URL: http://veronikaroth.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Kosthold · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits