God morgen! Igår klarte jeg å tryne skikkelig i trappa på morgenen, så jeg lå rett ut resten av dagen og hadde så vondt at jeg var kvalm. Veldig kjipt! Passer utrolig dårlig at ryggen er vond nå som jeg har så mye trening og jobb på planen, men sånn er livet.. Jeg klarte heldigvis å bli med kusina mi på 9 år på en ridetur, noe som var veldig koselig og gøy! Idag skal jeg egentlig ha pt-time, men jeg må nok utsette den et par dager. Kjipt å ikke få gitt alt og trent skikkelig på en sånn time, så da utsetter jeg den heller. Men tross vond rygg skal jeg en tur på Elixia sammen med Ragnhild nå snart, for å teste hvordan ryggen er og ta en rolig treningsøkt. Det er jo bedre enn ingenting! Ikveld er det jobb igjen, og på torsdag kommer endelig Kristian hjem igjen på perm. Det blir såå godt å få han hjem igjen! 


  1 kommentarer på "Ny uke"

Veronika Roth
fine bilder:):)
23.09.2013, 11:13 URL: http://veronikaroth.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits