Etter jobb idag hentet mamma meg også dro vi en tur i stallen. Veldig godt med litt frisk luft og å være blant hester etter å ha sittet inne forann en skjerm i flere timer! Når vi kom hjem disket mamma opp med reker, krabber og masse annet digg, og nå har jeg nettopp lagt meg i sengen min for å slappe av. Jeg har hatt skikkelig vondt i hodet hele uken, og ingenting fungerer mot det - noe som er veldig irriterende. Jeg er veldig sliten etter en lang dag, så jeg tenkte jeg skulle prøve å sove ganske snart selvom det er litt trist å legge seg så tidlig på en lørdag, haha. Imorgen før jobb skal jeg og kusina mi på ridetur noe jeg gleder meg skikkelig til! Koselig med en liten kusine som har hestedilla! :-) Håper dere har hatt en fin dag! 

Hva har dere gjort idag?


På jobb idag fikk jeg faktisk (endelig) lest litt teori! Må virkelig få tatt lappen snart..

Namnamnam. Krabbe må være noe av det beste jeg vet!


  0 kommentarer på "Lørdagskveld"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits