Hei! Jeg startet dagen allerede halv ni i dag tidlig og trente bein i en times tid før jeg dro hjem for å spise en god frokost. Nå har jeg dusja og ordna meg og skal snart dra avgårde på jobb. Har titta litt på treningsklær på nettet, og jeg gleder meg til jeg får lønn så jeg kan kjøpe meg litt nytt! Det er så deilig og motiverende med nytt treningstøy. Etter jobb skal jeg i stallen en tur, og ikveld skal jeg nok bare slappe av. Det skjer aldri noe i Lillehammer så er ikke noe vits å drikke for å dra på byen og kjede seg, haha. Dessuten er det utrolig godt å ikke være fyllesjuk på søndag slik at jeg får noe ut av dagen. :-) Håper dere får en fin dag!
  1 kommentarer på "Lørdag"

MAIKEN JOHNSEN
ha en fin dag!:)
21.09.2013, 13:08 URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits