Ikveld har jeg bare slappet av hjemme sammen med familien og Dennis. Koselig å ha en liten reservekjæreste når Kristian er borte, haha, neida. Ble en dårlig treningsøkt idag, men vi fikk hvertfall gått 5km på mølla, så det er bedre enn ingenting. Imorgen må jeg rekke å både trene og ri en tur før jobb, så jeg må egentlig legge meg til å sove snart så jeg kommer meg opp tidlig nok til å rekke begge deler! Det er så deilig å trene tidlig om morgenen, for da får jeg så mye energi resten av dagen. :-) 

Jeg har forresten kontaktet alle vinnerne av dekslene i konkurransen lenger ned på bloggen, så sjekk enten mailen eller kommentarfeltet på bloggen deres! 


  1 kommentarer på "Black & white"

Kaida -
Herlig genser! Kos deg på ridetur :-)
21.09.2013, 09:30 URL: http://kaida.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits