Kom nettopp hjem fra tre timer på Elixia. Løp først i 20 min, så hadde jeg PT-time på 60 minutter og så løp jeg 15 minutter igjen til slutt. Etter det så jeg på både Ragnhild og Malene sine PT-timer, mens jeg trente bittelitt lett styrke selv. Det er så utrolig gøy og deilig å trene! Og det å ha en PT-time i uka gjør det hele så utrolig mye morsommere! Nå har jeg fått en grov kostholdsplan også, så da håper jeg resultatene kommer fort! Nå har jeg trent 5 dager i uken i fire uker, og jeg merker allerede forskjell. Ikke bare på kroppen, men også at jeg har utrolig mye mer overskudd og jeg sover mye bedre om nettene. Helt fantastisk. Nå skal jeg bare spise opp kveldsmaten min før jeg skal ta meg en lang dusj og hoppe til køys. Håper dere har hatt en fin dag. :-)


  0 kommentarer på "One run closer to being sexy as fuck"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits