Været idag er like grått og trist som det har vært de siste dagene, men jeg har likevell fått gjort litt idag selvom jeg aller hest bare vil ligge inne og se på filmer på dager som denne. Jeg startet dagen med en tur i stallen sammen med Ragnhild, og nå har jeg nettopp løpt meg en tur. Ble bare en liten løpetur med intervaller i bakke idag siden jeg skal på PT-time senere idag, men det var uansett deilig. Elsker å løpe ute i regnet med høy musikk på ørene. Som dere ser har jeg fått nytt design, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd! Det er flinke Katrine som har laget det, og hun er så utrolig dyktig! Anbefaler alle å bestille design fra henne dersom man er like dårlig til sånne ting som meg! :-) Nå må jeg bare vente til været blir bedre sånn at jeg får tatt noen bra headerbilder, så blir det så bra så! Håper dere har en fin dag:-)

Hva synes dere om designet?


  3 kommentarer på "Onsdag"

MAIKEN JOHNSEN
så fin hest :D og fint design:)
18.09.2013, 18:37 URL: http://www.maikenjohnsen.blogg.no
Mathilde Høyem
MAIKEN JOHNSEN: Tusen takk:)
18.09.2013, 22:24 URL: http://mathildehoyem.blogg.no/
Chlo
Kjempefint design! :)
18.09.2013, 23:11 URL: http://Chlo.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits