Topp fra Vero moda, bukse fra Carlings (Dr.Denim), skinnjakke fra Carlings, sko fra Coverse og veske fra Glitter. 

Hei! Idag har vært en veldig fin dag. Når Ida var ferdig på skolen møtte jeg henne i byen, og så gikk vi på kinarestaurant og spiste litt før vi gikk ned på Elixia for å trene. Jeg hadde min første ordentlig PT-time idag, og det var kjempe gøy og hardt! Etter timen satt jeg opp en ny og ......... kjøpte nye timer for alt for mange tusenlapper for fattige meg. Jaja, nå MÅ jeg bare bli fit! 

Og se på den nyydelige chihuahua-valpen Mina og Thomas har kjøpt seg!!! Han heter Emil siden har er så rampete, er verdens mykeste og søteste (etter Linus såklart....hehe) og skal bli bestevenn med Linus! De hilste såvidt på hverandre igår, og imorgen skal vi på playdate før jeg skal ta toget til Gardermoen for å møte min kjære. Det blir så koselig å se han igjen, klarer nesten ikke vente!
  21 kommentarer på "Dagens outfit"

Van CL
Fint antrekk og søt hund :)
05.09.2013, 22:02 URL: http://vani.blogg.no
amalie
Åååh herregud så nydelig valp!
06.09.2013, 14:45 URL: http://hailsatan.blogg.no


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits