Idag er været skikkelig grått og trist, og det er en sånn dag der jeg helst bare vil ligge i senga mi og se på serier hele dagen. Om en times tid skal jeg gå avgårde til min første dag i ny jobb, noe jeg ser fram til. Det skal bli godt å endelig ha litt penger på konto, slik at jeg kan kjøpe meg nye klær - både til meg selv og til hunden min. Planene for ikveld er enda ikke helt klare, men jeg regner med at det enten blir fest eller jentekveld, noe som blir koselig uansett hva det blir til. Ha en fin dag, gøy å se at så mange har vært innom her allerede! :-)

Hvis dere vil følge meg andre steder enn her så heter jeg mathildehoyem både på instagram og twitter! 

  21 kommentarer på "God morgen!"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits