Siden februar 2013 har jeg tatt tre tatoveringer. De er alle veldig små, og de betyr veldig mye for meg. Jeg har planer om å ta flere, jeg må bare bestemme meg for hva og være 100% sikker før jeg tar. De skal jo tross alt være med meg for alltid. 

Den første jeg tok hadde jeg helt ærlig ikke tenkt på så veldig lenge. Jeg har tenkt på å ta tatovering i mange år, men aldri helt funnet ut hva jeg skulle ta. Det sto til slutt mellom å ta "Stay strong" og "Believe in yourself" øverst på ryggen, og på vei til tatovøren bestemte jeg meg for å ta sistnevnte kun fordi magefølelsen sa så. Jeg angrer ikke et sekund, og er utrolig fornøyd. Den er veldig selvforklarende, så jeg føler ikke den trenger noen lang forklaring. Den handler rett og slett om at jeg skal tro på meg selv, uansett hva det gjelder. Jeg har den øverst på ryggen, men ikke så høyt at den alltid synes. Siden det var min første ville jeg ta den et sted som var lett å skjule, og plasseringen er jeg veldig fornøyd med. 

De to andre tok jeg samme dag. Jeg hadde lenge hatt lyst til å ta en tatovering som var for familien min, og da jeg fant ut nøyaktig hvilken jeg ville ta dro jeg og booket time med en gang. Infinity tegnet er det utrolig mange som har, men jeg er uansett veldig fornøyd med den og blir veldig glad av å se den. Jeg har den øverst på underarmen på høyre arm.  Den siste er nok verdens minste tatovering, haha. Jeg tenker nesten ikke at det er en tatovering siden den er så liten. Det er bare et lite hjerte ved venstre håndledd som står for alle jeg er glad i, enkelt og greit. Jeg har hatt lyst på et lite hjerte i flere år, og da jeg tok family-tatoveringen tok jeg denne i samme slengen. I love it. 

Når det kommer til smerte synes jeg ingen av de var vonde å ta. Hjertet var det jeg kjente best, men det tok kanskje 1-2 minutter så det gikk så fort at det ikke var noe problem. Den på ryggen tok ca 15 minutter tror jeg, og det kjentes bare ut som jeg ble lugga, på en måte. Family-tatoveringen var heller ikke noe vond selvom det er ganske tynn hud der. Jeg kan sammenligne følelsen med å bli tegnet på med en spiss blyant. 

Jeg tok alle på Redneck-tattoo her i Lillehammer, og jeg betalte 1000kr som er minstepris for den første, og 1000kr tilsammen for de to andre. 

Bildene er ganske dårlig siden de er tatt med iphone, så de er ikke uklare og "ruglete" selvom det kan se sånn ut. :-)


  21 kommentarer på "Tatoveringene mine"Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Mathilde Høyem


Hei og velkommen til min blogg. Jeg er 19 år og bor i Lillehammer. Blogger om livet mitt generelt, med trening, venner, dyrene mine og alt annet som opptar meg.

Kontakt: mathilderh@hotmail.com


Arkiv

· September 2013 · August 2013


Kategorier

· Dyrene mine · Hverdag · Hår og sminke · Outfits · Spesielt · Tatoveringene mine · Trening

LinkerDesign

Designet og headeren er laget av Katrine / www.katrineaastorp.blogg.no

Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
Bloggen ligger på blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

hits